O MENI

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O JELENI BALAĆ

Jelena Balać je autor zdravih recepata bez glutena i rafinisanih šećera. Organizator je brojnih radionica kao i webinara na kojima prenosi svoje znanje i uči kako da pripremimo zdrava i ukusna jela. Učestvovala je u nekoliko različitih televizijskih formata,a od pre par godina započela sa predavanjima i radionicama u firmama.Sve sa ciljem kako bi podigla svest zaposlenih koliko je zdrava ishrana bitna kada su njihova produktivnost i raspoloženje u pitanju.

U svet zdrave ishrane ušla je nakon dijagnoze Hašimoto tireoidisa i Hipotireoze kada je potpunom promenom načina ishrane uspela da pomogne sebi i poveća svoj nivo energije. Tada je uvidela kolika je moć hrane i da ona može da bude lek. Svakodnevno na svojim društvenim mrežama motiviše i podstiče svoje pratioce da sitnim promenama u svojim navikama učine mnogo za svoje zdravlje. Kroz ideje za brzi ručak,zdrave slatkiše, predloge za užine i što veći unos povrća, ona se trudi da zdravu ishranu približi celoj porodici.

Smatra da ne postoji bezukusna hrana već samo ona koja nije pripremljena na pravilan način.

Ona živi svoj san ,a to je da stvara magiju u kuhinji na zdraviji način.

ISKRENO O SEBI – JELENA BALAĆ