ZDRAV I RAVAN STOMAK
50 najukusnijih obrok salata

Zdrav i ravan stomak san je većine ljudi. Nažalost, mnogi nisu ni svesni da zdrava ishrana igra ključnu ulogu u postizanju toga.

Moj zadatak je da upravo to osvestim kod većine i kreiram recepte koji će vas svojim ukusom oduševiti,a koji će istovremeno biti jako zdravi.
Tako je nastala ova knjiga sa 50 potpuno novih i preukusnih obrok salata kojima nećete odoleti.

Na početku knjige dobićete informacije o važnosti pripreme salata, kalendar sezonskih namirnica za celu godinu i druge bitne informacije.
Svaku salatu u knjizi prati preukusan preliv koji će vam omogućiti da zavolite čak i ono povrće koje do sada niste voleli.

Pored recepata ova knjiga će biti svojevrstan program obuke koji će vam omogućiti da postanete profesionalac u kreiranju i pripremi salata u budućnosti.

Svi recepti su bez glutena, brašna, rafinisanih ulja. Ukoliko ste vegetarijanac u receptima gde se koristi meso možete ga jednostavno izostaviti i jednako uživati u ovim salatama.

Knjiga sadrži:

 • null
  50 potpuno novih obrok salata
 • null
  50 različitih dresinga
 • null
  kalendar sezonskih namirnica za celu godinu

Ova knjiga će vas obučiti da postanete pravi salata majstor i uživate u ukusima koje do sada niste probali!

Knjiga je elektronska i to je njena velika prednost, jer u svakom trenutku možete imati recepte sa sobom bilo da putujete ili ste na poslu.

Često kada ste u nabavci zaboravite da kupite neki sastojak,a to vam se ovoga puta ne može desiti.Uvek i svuda sa sobom imaćete spisak namirnica.

Motivacija nam je potrebna svakodnevno,tako da ćete svakog jutra nakon buđenja baciti pogled na recepte i tako se inspirisati za dan ispred sebe.

Najveća nagrada za to biće upravo vaš zdrav i ravan stomak! A to će značiti više energije i bolje raspoloženje!

 • null
  Knjiga se poručuje na sajtu nakon čega dobijate link za njeno preuzimanje. Možete je sačuvati na računaru ili telefonu, po želji ištampati. Pristup knjizi vam ostaje trajno!
 • null
  Korišćenje same elektronske knjige je toliko olakšano jer samo jednim klikom na recept iz sadržaja,on vas vodi na željenu stranu I isto tako se u svakom trenutku samo jednim klikom možete vratiti na sadržaj.
 • null
  Uplate iz Srbije moguće su na račun ili putem platnih kartica.
 • null
  Uplate iz inostranstva putem platnih kartica.

UTISCI