O RADIONICI

RADIONICE ZA ZAPOSLENE

Iako se odavno zna da ishrana kod zaposlenih igra ključnu ulogu kada su njihova produktivnost ,energija i raspoloženje u pitanju, nažalost jako malo firmi se bavi tom temom.

Ishrana zaposlenih se uglavnom svodi na pekarske proizvode, slatkiše i gazirane sokove. To je ishrana koja ne samo da ne daje energiju već utiče na to da se zaposleni osećaju pospano, umorno I depresivno. A takođe takva ishrana utiče loše na imunitet zaposlenih što takođe ima jako puno uticaja na izostanak s posla u toku godine.

Istraživanja su pokazala da ono što jedemo deluje na našu budnost i krepkost kao i na memoriju i koncentraciju.
Pogrešna hrana koju jedemo nas može učiniti depresivnim i anksioznim.
Hrana do te mere ima bitnu ulogu da čak I mali nedostatak nekih hranjivih sastojaka , s vremenom, može negativno uticati na naše moždane talase i funkciju mozga.

Poslednjih par godina imala sam tu sreću da sam sarađivala sa firmama koje su prepoznale važnost zdrave ishrane.

Organizovala sam do sada brojne radionice u firmama ,a samo neke od njih su Nordeus, Merck, Generali Osiguranje Srbija itd.

Radujem se da i vaše zaposlene uvedem u svet zdravije ishrane i kroz praktične primere motivišem i podstaknem na pozitivne promene.

Sami možete izabrati vrstu radionice kao i to da li želite da bude uživo ili online. U oba slučaja se radionica može snimati i nakon toga biti svim zaposlenima na raspolaganju.

Svaka radionica se prilagođava firmi u kojoj se organizuje kao i potrebama njihovih zaposlenih.

Samo neki od webinara ili radionica u ponudi su:

  • null
    Meal Preparation – to je definitivno najzanimljivija tema pogotovu medju zaposlenima. Bilo da je webinar uživo ili online pripremamo obroke i dajemo predloge raznih kombinacija koje zaposleni mogu da pripreme dan ranije i ponesu sa sobom na posao. Nakon webinara zaposleni dobijaju spisak namirnica i spisak recepata.
  • null
    Spremanje u žurbi-Webinar se bazira na činjenici da svi zaposleni imaju jako malo vremena kako kod kuće tako I na poslu za zdrave obroke. Učimo kako da za što manje vremena I sa što manje sastojaka spremimo ukusne i zdrave obroke.
  • null
    Energetski zalogaji- tu bi smo spremali zdrave zalogaje poput energetskih kuglica, energetskih plocica,zdravog muslija i svih zdravih slatkisa koji se ne kvare i koji zaposleni mogu da nose sa sobom na posao. To su zdravi slatkiši koji podižu energiju i jako su bitni pogotovu pred neki važan sastanak ili predavanje.

Možete izabrati jednu od tema,a možemo uključiti sve teme u radionicu.

Za više informacija pošaljite mail na: [email protected]

MIŠLJENE POLAZNIKA PRETHODNIH KURSEVA

ŠTA DRUGI KAŽU O RADIONICAMA?

KUPI ODMAH PROGRAM ONLINE